torstai 23. kesäkuuta 2016

Takaisin Suomessa

Viimeinen viikko meni päivät töissä. Hyvin epäsaksalaisittain työpaikan pomo oli todella hajamielinen, ja hukkasi muun muassa allekirjoitettavat paperit, ja niitä nyt jälkeenpäin yritetään hoitaa... Muuten kaikesta selvittiin ilman suurempia haavereita :)
Viimeisenä  päivänäni Saksassa olimme perheeni kanssa Obing-kylän 1300-vuotissynttäreillä. Siellä oli hyvin keskiaikanen teema, ja vähän sellanen fiilis tuli, ku ois hypänny johonki vanhaan elokuvaan. Siellä taottiin rautaa ja leikattiin maissia sellasilla aataminaikasilla "viikatteilla" ja mitä lie, oli kyllä ihan hauskan näköstä :) jossain vaiheessa aloin vähä hoputtelee, et joskos sitä kentälle pikkuhiljaa lähettäis, vaa ei kuulemma mitään kiirettä ole. Niihä siinä kävi, että koneesta ihan oikeesti olin tipalla myöhästyä ja tuli vielä muitaki mutkia matkaan, mutta onnekseni selvisin kuitenkin Suomeen :)
Kaiken kaikkiaan kokemus oli avartava, ja monilta osin se lisäsi arvostustani isänmaata kohtaaminen entisestään. Henkilökohtainen tavoitteeni oli parantaa kielitaitoa, ja se kyllä ilman muuta onnistui. Ammatillisessa mielessä kehitys oli hyvin vähäistä, koska en päässyt tekemään muuta kuin täyttämään hyllyjä, ja olin siinä aika omillani. Olen kuitenkin kiitollinen tästä mahdollisuudesta, ja isäntäperheeni kanssa tulemme varmasti jatkossakin pitämään yhteyttä, ja olen kuulemma aina tervetullut :) sain heidät myös tosissaan harkitsemaan Suomeen tulemista, joten kenties tapaamme Suomessa seuraavan kerran :)
Ohessa vielä kuvia mm. vähän työpaikalta ja em. kylän juhlista :)
Kiitos!







Paikallista perinne"ruokaa"

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti